söndag 28 mars 2010

Over and Out

Såja, då var höjdpunkten av helgen över - dvs tjejkvällen. Navajo-gossen fick följa med en bit på vägen, dock bara hem till min bror för att hålla honom sällskap. Kvällen var riktigt trevlig, alldeles lagom. Vi var 6 st piffiga brudar, varav tre av oss drog vidare till HBG för en liten pubrunda. Det blev ett kort besök på Utposten, där toaletten var högsta prioritet. När vi stod i kön, och sneglade in mot spegeln som hänger utanför toaletten, ser vi en brud, ja en riktigt sån wannabee playboy-brud. Blondt långt hår och sminkad som en danske-smurf. Det som var så komiskt med henne, var att hon antagligen inte märkte att någon annan, förutom henne själv var där. Hon plutade överdrivet med läpparna, puffade tillsitt hår, och hade även en liten  luggkam för att ordna till manen. sedan öppnade hon munnen, stack ut tungan för att se så inget snuskigt hade bosatt sig där, och så höll hon på i ca 5 minuter. Det var om inget annat, underhållande för oss andra.
 Det blev en pub till, där vi satt och kvittrade litta, och därefter drog vi till KebabHouse och tryckte ner shit i foderluckan. Tursamt nog, så ringde min brors tjej när hon skulle tillbaka till Höganäs, så skjutsen hem var ordnad.
Nu, sitter jag som vanligt i soffan, efter att ha gått en bra runda med Navajo och ätit en stadig frulle. Söndag idag...och det ska märkas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar