fredag 26 mars 2010

Hata Hata Hata

Ni vet att man alltid har vissa saker som man verkligen HATAR att göra...eller hur? Saker som man vanligtvis måste göra ibland, men som är så fruktansvärt tråkigt, så det känns som att ett krig med kärnvapen hade varit bättre. Det liksom kliar i kroppen bara man tänker på det..
Två av mina absoluta hat-objekt är:

  1. Skära sönder jordsäckar: dvs när vi vid dom olika säsongerna på jobb ibland använder oss av små jordsäckar till plantering av blommor. Jag får rysningar bara av tanken på att ta upp denna otympliga lealösa säck, som liksom blir till två om man bär den på mitten, eftersom den är som en chipspåse....typ inte riktigt full. Sen ska man då  alltid skära ett snitt i denna räääliga säcka-fan, så att jorda-helvetet kommer ut......aaaarrrgggghh! Såå tråkigt..
  2. Tvätta av maskaran på kvällen innan nanne-dags: Jag har sminkbortagning för ögonen, i form utav pads, men man blir ju för fan så oljig och snuskig, så man skulle kunna tro att alla höganäs slemproppar nere vid kvick har varit och slaskat mule med dig.. Sen tar det ju sådan tid att få bort det med sånt shit också, man får stå och knåda och knuda i flera minuter liksom...for jävelen.. Det som går fortast, är att använa handtvålen, men hur jävla gott är det för ögonen då? nä det ÄR inte så JÄVLA gott. Sen blir huden torr som skrompe-sand av vanlig tvål, så NO...
Sleep tight suckers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar