onsdag 17 mars 2010

5 säkra tecken på att du har tillbringat för mycket tid tillsammans med din soffa...



  1. Hur du än vänder och vrider på soffpudorna, så är din slappa röv djupt inristad i tyget. med andra ord - har du inte vetat hur många kratrar du har på blodapelsinen innan, så vet du det nu..
  2. Du upptäcker att du har börjat tilltala soffan som DU, då du vid enstaka obetydliga korta tillfällen lämnar denne. Ex: DU... jag ber så¨hemskt mycket om ursäkt men jag måste faktiskt gå på toaletten för att urinera. Jag återkommer inom kort.. Blir du här eller? mm...okej...
  3. Du ligger vaken om nätterna och kallsvettas pga av dina skuldkänslor över att ligga i "sängen" istället för soffan... Du tycker dig själv kunna höra denne snyfta, rista, hyperventilera, yla....aoouoouuuuh! Eller är det kanske din Siberian husky som ylar pga av pilskhet, då någon satans löpe-hona är i farten?
  4. Du börjar ana att soffan...... har en affär....så du frågar chefen titt som tätt om det är okej att du åker hem en runda för att titta till din hund som är litta" dållig" idag. Chefen börjar ana oråd, åker hem till dig för att undersöka saken, och finner dig i soffan, liggandes i brygga.....kollandes (att titta på) på....GLAMOUR...han inser att han missat en massa avsnitt och utbrister förskräckt: Är hon gift med sin far?!!
  5. Du skriver ett helt blogginlägg om soff-liggande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar