torsdag 23 februari 2012

bara gammalt unket skåpa-mög.

mmm... Åter igen så kan jag ägna ett helt jävla inlägg åt att skriva åt gamla...halvdöa slemmiga..nä tar tillbaka det - heltorra, inlagda tanter/farbröder.
Jaa...dom kan var ytterst söta och rara, absolut. MEN... kan någon tala om för mig, varför precis alla pensionärer envisas med att handla mitt på dagen??? Har dom mycket att sköta timmarna dessför inann?? don´t think so!
Jag och kollegan sulle handla till den gemenssamma arbtesplats frukosten imorrn, och var därför tvugna att handla under just arbetstid. Vi gjorde vår eleganta entré...smög fint och försiktigt in genom portarna med humöret på topp, reflexkläderna granna, och livsgnistan så självande klar..... tills jag i en mittgång vände mig och om och stod ansikte mot ansikte med en käring på 107,4 år, knappt puckel-uträtad och med tänderna hängandes i mungiporna... Jesus!!!!! ?? Jag vände mig för att finta skrället och möter då istället hennes starkt misstänkta barnbarn på 83 år som luktade gammal majs och cigarr. ÄÄÄhhhhh vad e detta tänkte jag? Vart jag än såg så präntades gammalt...och död in i mina näthinnor. Är  detta världens undergång??? Är det nu det e RIKTIGT jävla kört? kändes verkligen så. Jag såg inte ett barn, inte en ungdom.. bara gammalt unket skåpa-mög.
Vi hamnade efter många om och men i kassan, och vad händer där..? Jo....En tanta som inte vet innebörden av ett visakort, står framför oss och jiddrar envist med den LÅNGSAMMASTE kassörskan jag någonsin velat döda i hela mitt liv. Detta är inte sant....skjut mig i armbågen och knäck den.  Kortet funkade inte, tantens huvud funkade definitivt inte, och när kassörskan frågar om hon har legitimation, så kväker tantan tyst: Jag har ju körtkort...   KÖRKORT?????? Hur i h.....e är detta möjligt? Du vet inte vad ett visakort är till för, du vet inte att du ska handla det första du gör när du vaknar istället för nu, och du vet definitivt inte hur varken din bil ser ut, eller fungerar...så varför har du körkort?? Dra körkortet i kortläsaren istället och visa ditt visakort för snuten istället... kan liksom ändå inte blir rätt hur fan du än gör tantskrälle! ( mmm...denna veckan ligger inte tanterna på topp på listan nej. (min morfar är dock världens bästa ;) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar